ETAGETS BÅTPOOL

Alla ni som flyttar in och blir medlemmar i Brf Etaget kommer att ha tillgång till en exklusiv båtpool. Båten ligger i Pampas Marina, på endast 15 minuters promenadavstånd från lägenheten, och är av modell Uttern T51. Den är endast till för er som bor i huset men självklart är det fritt fram att bjuda med vänner och bekanta på en båttur en skön sommardag. Båten kommer att vara tillgänglig från maj till oktober säsongerna 2017 och 2018. Därefter är det upp till er som bostadsrättsförening att fatta ett gemensamt beslut om huruvida ni vill fortsätta med denna förmån eller inte. Vi hoppas att denna båt skall skänka mycket nöjde och att ni skall känna att ni bor i en bostadsrättsförening som har ”det lilla extra”.

SERVICE OCH HANTERING AV BÅTEN

All hantering såsom bryggplats, vinterförvaring, underhåll och service, försäkring etc. för båten hanteras av båtpoolsföretaget Saltsjöns Marinpool. De ser till att båten är utrustad med flytvästar (6 st anpassade för vuxna), sjökort, ankare, tampar, fendrar, båtshake, hänglås med kätting samt årskort i Hammarbyslussen.

Arbete pågår just nu i arbetsgruppen för att se över hur vi ska hantera sommarens rutiner för uthyrning samt vilka villkor som ska vara uppfyllda innan vi, de boende, får hyra båten. Exempel på förslag är att vi ska ha en deposition från var och en som vill hyra samt ett bra förfarande vid start och avslut för respektive hyrperiod.

Arbetsgruppen återkommer under april med de nya rutinerna.

Båtens placering: Brygga D i Pampas Marina.

ETAGETS BILPOOL

Sunfleet – bilpoolslösning

För alla er som bor i Etaget ingår en bilpoolslösning i er boendekostnad. Det innebär att ni alla har fritt medlemskap utan anslutningsavgift i Sunfleets bilpool tom 2022-06-01 och beroende på nyttjandegraden kommer en eller flera bilar att finnas tillgängliga i ert garage under denna tiden. Den första bilen som Sunfleet kommer att placera i garaget kommer att vara av modell Volvo V60 (extrautrustad). För mer information besök gärna sunfleet.com. Priserna nedan gäller Volvo av modell V60.

Medlemskapet i Sunfleets bilpool ger dig även möjlighet att nyttja bilar som inte står i garaget. Så fort du har gått in och anmält dig (enligt nedan) kan du redan nu, utan anslutningsavgift eller månadskostnad, börja nyttja bilar i andra delar av Stockholm eller övriga Sverige.

Vad kostar det?

Anslutningsavgift: 0 kr

Månadskostnad: 0 kr

Timkostnad: 50 kr/h

Kilometerkostnad: 2 kr/km

Drivmedel ingår i kostnaden.

 

Så gör du för att anmäla dig till Sunfleets bilpool:

  1. Gå in på www.sunfleet.com
  2. Klicka på ”Bli medlem”.
  3. Fyll i ”Paradiset 30” som organisationskod. Välj Medlemskap Small.
  4. Fullfölj anmälans alla steg.
  5. Efter några dagar får du ett välkomstbrev från Sunfleet på posten, och du kan därefter börja köra.
  6. För aktuell tim/km prislista och bilpoolsinfo se www.sunfleet.com.

OBS. Är du redan en användare av Sunfleets bilar så behöver du avregistrera ditt nuvarande användande (kontakta Sunfleet för hjälp) och sedan gå in och registrera dig på nytt med organisations-/anmälningskoden enligt ovan.

Har du frågor?

För alla frågor gällande denna lösning ber vi er att kontakta Sunfleet på:

Mail: info@sunfleet.com

Tel: 031-757 65 00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På plan 12 finns en gemensam takterrass som samtliga medlemmar i föreningen har rätt att nyttja. Terrassen är tillgänglig från båda trapphusen men från Nordenflychtsvägen 64 får man ta trappan sista våningsplanet. Terrassen är utrustad med ett inomhuskök och det finns sittmöbler utomhus för stora sällskap men även avskilda platser för den som vill dra sig undan. Takterrassen och uteköket kan i dagsläget inte bokas utan nyttjas i mån av plats.

Arbetsgruppen ser just nu över hur ett bokningsförfarande skulle hanteras och fungera samt om vi ska komplettera invändigt med möbler.

Tills vi har ett fungerande bokningssystem får de som vill ”hyra” köket kontakta Tor Claussen, tor.claussen@gmail.com, mobilnr: 073-988 84 12.

Tills vidare kommer det kosta 200 kr per bokning och boende kan endast boka 2 tillfällen åt gången så att alla boende har en chans att använda lokalerna.

Innergården ligger på markplan och kommer att vara utrustad med en gemensam pergola samt cykelparkering. Innergården nås från respektive trapphus alternativt via en passage från gatan på Nordenflychtsvägen 64. Från innergården finns även nedgång till fastighetens garage.

Pergolan är inte bokningsbar utan nyttjas i mån av plats.

Barnvagnsrum finns på plan 2 i trapphuset på Nordenflychtsvägen 64. Du öppnar dörren med din nyckelbricka.