Här finns den viktigaste informationen om huset och föreningen samlad för att underlätta för oss som bor här. Du hittar de senaste nyheterna i menyn eller genom att klicka här >>


TRIVSELREGLER FÖR TAKTERRASSEN OCH KÖKET
Det har vid ett flertal tillfällen visat sig nödvändigt för oss medlemmar att lära oss att visa hänsyn för våra grannar. När vi bokar köket och/eller nyttjar takterrassen har vi i föreningen några boknings- och trivselregler som vi behöver följa och de finns i menyn under ”Gemensamma tillgångar”. Några av dem är:

  • Endast köket kan bokas. Alla har tillgång till terrassen.
  • Kök och terrass ska städas efter användning och soporna ska tas bort
  • För att de boende i närheten ska få lugn och ro ska det vara tyst efter 23.00
  • Det är rökförbud på takterrassen. Likaledes är det inte tillåtet att kasta fimpar från takterrassen.

Etaget tog hem första pris i kategorin ”Arkitektur – realiserade projekt” i Design S – Swedish Design Awards 2018. Tävlingen är Sveriges främsta och bredaste designutmärkelse.
Läs mer här >>


Information om fastigheten

Brf Etaget består av 103 lägenheter i storlekarna 1-6 rum och ligger på Nordentlychtsvägen 62 och 64 på Kungsholmen. Fastigheten består av en huskropp med två trapphus och är byggd av EBAB i Stockholm AB. Huset stod klart under 2017 och präglas av närheten till både vatten, grönska och tunnelbana.

Föreningen har garage, gemensam takterrass med utekök samt rymliga ytor för odling, lek och fest. I entréplanet finns fyra kommersiella lokaler som föreningen hyr ut. Lägenheterna i Brf Etaget såldes med strykande åtgång hösten 2014 under projektnamnet ”Etaget”.

Byggherre: Tobin Properties
Arkitekt: Kjellander+Sjöberg
Inredningsarkitekter: Koncept Stockholm
Landskapsarkitekt: Urbio


Om du vill se fler bilder av vår fastighet kan du hitta det i menyn eller klicka här >>